Kate Winslett jedna je od nekonvencionalnih zvijezda, jer sama odvozi djecu u školu, nema kuhara i ne želi koristiti usluge plastične kirurgije. Ipak, njezin je glasnogovornik izjavio kako Kate ipak povremeno ima dadilju i koristi se blagodatima zvijezda

Kate Winslett oduvijek je bila ponosna na svoje djetinjstvo u 'radničkoj obitelji' zbog čega se, kazala je, pokušava oduprijeti zvjezdanom načinu života. To konkretno znači da je glumica odbijala zaposliti kuhara i dadilju.

Nisam rekla da nikada nisam imala dadilju. Kada se rodila Mia, dadilju sam zaposlila kad je napunila devet mjeseci. Moram priznati kako je do tog trenutka bilo zaista iscrpljujuće.

No, čini se kako je i Kate morala promijeniti svoje principe. Njezin je glasnogovornik objavio kako je Kate ipak unajmila part time dadilju koja se brine o njezinom petogodišnjem sinu Joeu i osmogodišnjoj Miji.

- Nisam rekla kako sam protiv dadilja niti kako nikada nisam imala dadilju. Primjerice, kada se rodila Mia, dadilju sam zaposlila kada je ona napunila devet mjeseci.

Moram priznati kako je do tog trenutka bilo zaista iscrpljujuće, no željela sam sama osjetiti iskustvo majčinstva.

Njezina je dadilja bila mlada i s njom je Kate imala prijateljski odnos. Ipak, nikada nije željela prepustiti sve obveze babysitterici.

'Ne vježbam, nemam dadilju i nisam operirana'

- Nakon snimanja bih skinula periku, uletjela u automobil i pohitala kući kako bi Miju okupala i spremila na spavanje. Nisam željela da odraste i sve uspomene stvori s dadiljom.

Slično je i danas kada Kate ima pomoć u čuvanju malog Joea, no Kate i njezin suprug, redatelj Sam Mendes paze da jedan od njih uvijek bio kod kuće s djecom. Bez obzira na prenatrpani raspored oba supružnika, izgleda kako je sve moguće!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju