Bivši supermodel Cindy Crawford pozirala je gola i posuta samo pjenom za brijanje za magazin Allure. Zavodljiva, seksepilna Cindy pokazala je svoje savršeno tijelo i kazala: Mislim da izgledam dobro za 43. godine, no drugačije nego kad sam imala 23'

Najnovije fotografije Cindy Crawford koje je Michael Thompson snimio za časopis Allure pokazale su savršeno tijelo gole manekenke.

Naravno da imam celulit. Nikada nisam ni rekla da ga nemam. Osim toga, imam 43 godine i dvoje djece i zato me ostavite na miru, zaključila je Cindy

Sama Cindy otvoreno je kazala kako i sama smatra da izgleda prilično dobro za svoju dob - manekenka ima 43. godine, no kako je svjesna da se njezino tijelo promijenilo.

Ipak, Cindyino tijelo koje je bilo prekriveno tek pjenom za brijanje pokazalo je da je njezina linija besprijekorna.

- Imam 43 godine i mislim da izgledam dobro s obzirom na svoju dob, no izgledam gledam drugačije nego kada sam imala 23, ispričala je Cindy i dodala kako i ona boluje od ženskog neprijatelja broj 1 - celulita.

Cindy Crawford: Nekad i sad

VIDEO: Cindy Crawford i nevolje s cipelama

- Naravno da imam celulit. Nikada nisam ni rekla da ga nemam. Osim toga, imam 43 godine i dvoje djece i zato me ostavite na miru, zaključila je Cindy.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju