Svojih bajkovitih vjenčanja prisjetile su se Nina Badrić, Ljupka Gojić i Ivana Husar. Osim što su pronašle 'onog pravog' zajedničko im je i to što su organizaciju najvažnijeg dana u životu prepustile u ruke Saše Šekoranje. Miljenik zvijezda izdao je priručnik za svaku mladenku.

'Ja sam govorila uvijek da se nikad neću udat. Ja sam bila jedna od tih, na kraju sam se udala s 23 godine', otkrila je prelijepa Ljupka Gojić


Najvažniji dan u životu gotovo svake žene je dan vjenčanja kako ga još od djetinjstva sanjamo naravno da njegovu organizaciju ne želimo prepustiti u bilo čije ruke. Upravo zbog toga naše najveće zvijezde za poseban dan angažirale su istu osobu, što može značiti samo kako se radi o pravome umjetniku.


Nina, Ljupka, Ivana Husar, Iva Majoli,..samo su neke zvijezde koje su svoju vjenčanu bajku prepustile u ruke Saši Šekoranji. Pirove koji se već unaprijed nazivaju vjenčanjima godine nije lako osmisliti kako bi i opravdali taj epitet. Zato se i danas sa osmjehom na licu sjete svakog detalja.

'Ja sam govorila uvijek da se nikad neću udat. Ja sam bila jedna od tih, na kraju sam se udala s 23 godine', otkrila je prelijepa Ljupka Gojić.

Ona je organizaciju vjenčanja prepustila mami i Saši, no dok je bila miljama daleko u pustinji u LA-u ipak je lovila signal kako ništa ne bi bilo prepušteno slučaju. Saša otkriva kako je u vjenčanjima najvažnija mjera, jer dok oNa postoji sve se može lakše graditi i sve puno lakše funkcionira.

'Kad se nađe onaj pravi ne čekati niti sekunde, odmah krenuti na brak na djecu na sve jer to je stvarno ono što je najljepše na svijetu' tvrdi Ivana Husar.

'Vi trebate na vjenčanju biti zapravo osoba koja jeste samo u najboljem izdanju, a ne zapravo maškara koja ima previsoke pete, preusku haljinu, previše šminke, previsoku frizuru, sve zateže, to nije ok', savjetuje poznati umjetnik kojemu je i Nina Badrić poklonila svije povjerenje. Nina je još kao djevojčica zamislila bajku od koje nije htjela odustati.

'Nisam htjela odustati od svoje romantike od te stancije istarske, od svijeća, od tisuće svIjeća od tisuće bijelih ruža i zalenih jabuka na stolu', prisjeća se pjevačica svog sretnog dana.

Nina se baš kao i Ljupka udala na otvorenom, na istarskom imanju. Iako su takva vjenčanja često i basloslovno skupe bajke, urezani ostaju samo oni najljepši trenutci. A poseban trenutak svakako je onaj kada prepoznate da je baš ON onaj pravi. A tajnu kako znati otkrivaju naše zvijezde.

'Ja bi im savjetovala da, dobro, dobro, dobro, razmisle da li je to baš ta osoba s kojom mogu dijeliti život', otkriva Nina.

'Kad se nađe onaj pravi ne čekati niti sekunde, odmah krenuti na brak na djecu na sve jer to je stvarno ono što je najljepše na svijetu' tvrdi Ivana Husar.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju