Pjevačica, spisateljica i žena koja svojim izgledom i ponašanjem diže prašinu gdje god se pojavi obožava modu i dizajnerska imena. Skupe komade kombinira s jeftinijom odjećom te obožava nositi sve što potpisuje dvojac Dolce&Gabbana

Mediji ju vole uspoređivati s Victoriom Beckham, no osim što je supruga nogometaša Nives ne vidi druge poveznice te tvrdi kako su ona i Dino mlađi i ljepši od planetarno popularnog bračnog para Victorie i Davida.

Nives je najvažnije da je gornji dio odjeće čvrst kako bi držao njezine teške grudi pa često odabire korzete s potpisom Dolce&Gabbana.

Nives koja puni stupce njemačkih novina od kada je njezin suprug prešao u Bundesligu za tamošnji najtiražniji dnevni list Bild otkrila je kako priželjkuju treće dijete, da je ime Taisha prvi puta čula od Jamiroquaia i odmah ga odabrala za svoju kćer, a sinu je dala ime Leone jer zvuči moćno.

Nives obožava modu, no nije rastrošna. 'Dino na odjeću troši više novaca, a oboje obožavamo Dolce&Gabbanu', rekla je Nives. Ipak, njoj je najvažnije da je gornji dio odjeće čvrst kako bi držao njezine teške grudi pa često odabire baš njihove korzete.

'Teško mi je pronaći haljinu koja će odgovarati mojim grudima', požalila se Nives te dodala kako joj je od mode ipak važniji ritual koji imaju ona i njezin suprug.

'Dino prije svake utakmice mora čuti moj glas, kada ga prije pet godina jednom nisam nazvala naljutio se i uvrijedio' rekla je Nives.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju