Katie Holmes zablistala je na crvenom tepihu u Japanu, gdje je dopratila supruga Toma na premijeru filma Valkyrie. Prisutne je iznenadila dugim, kovrčavim uvojcima koji su joj, izgleda narasli preko noći

Katie je blistala u ljubičasto crvenoj haljini, a njezin odličan izgled nije imao nikakave veze s mršavom i ispijenom glumicom kakvu smo viđali do prije nekoliko dana.

Novi look je povratak u vrijeme kada je mlada zvijezda u usponu uspjela zarobiti srce jednog od najpoželjnijih glumaca u Hollywoodu. Bez obzira na razne glasine o problemima u njihovom braku, detoksikacijskoj dijeti kojoj se Katie podvrgnula kako bi udovoljila suprugu i njezinom lošem i iscrpljenom izgledu gospođa Cruise je pokazala kako ljubav pobjeđuje sve.

Novi look je povratak u vrijeme kada je mlada zvijezda u usponu uspjela zarobiti srce jednog od najpoželjnijih glumaca u Hollywoodu.

Katie je u Japan stigla s kratkom kosom, a izgleda kako je cijeli dan provela u frizerskom salonu kako bi na premijeri zablistala s dugim uvojcima.

S velikim osmijehom dopratila je supruga i cijelo večer blistala u njegovom društvu.

S bračnim parom Holmes-Cruise u Japan je stigla i Suri koja je obožavateljima na aerodromu pripremila pravu predstavu. Tatinu mezimicu prestrašilo je škljocanje fotoaparata i velika buka, a svoj strah i negodovanje takvom dočeku pokazala je histeričnom vriskom preko cijelog aerodroma.

Katie je pri kraju s detoksikacijskom dijetom koju propisuje scijentologija, no pred njom je novi zadatak. Na kraju svakog tjedna suprugu mora dostaviti pismeno priznanje svih grijeha koje je počinila u proteklih sedam dana. Na taj će način, po preporuci scijentologije, lakše rješiti probleme u braku. Tomova priznanja, naravno nisu potrebna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju