Obitelj Obama živi prema pravilima koje je za njih osmislila Prva dama Michelle. Jedno od najvažnijih je svakako zdrava prehrana od koje Michelle ne odustaje.

Zbog svakodnevnih obaveza i prenatrpanog rasporeda unošenje zdravih prehrambenih namirnica je prijeko potrebno, pa se u kuhinji Bijele kuće pod budnim okom Michelle kuha najviše organska hrana.

'Dan pun stresa koji završava obrokom nezdrave i brzo pripremljene hrane ne koristi ni mom suprugu ni djeci. Moj cilj je kroz raznovrsnu ponudu naučiti Mali i Sashu vrijednostima zdravog života', rekla je Michelle.

Prva dama je naglasila kako ovakva prehrana uopće nije jeftina stoga razumije zašto ljudi posežu za brzom hranom, a organsku su skloni opisati kao bljutavu i bezukusnu. 'Da je dostupnija, mnogi bi kušali zdravu hranu i uvjerili se kako je uistinu ukusna', rekla je Michelle.

Prva dama je priznala kako ona i njezina obitelj, od kada se hrane zdravo imaju više energije i zdravi su, a suprug Barack se lakše nosi sa svakodnevnim stresom.

Prva dama je priznala kako ona i njezina obitelj, od kada se hrane zdravo imaju više energije i zdravi su, a suprug Barack se lakše nosi sa svakodnevnim stresom. Njezin radni dan započinje u 4.30 tjelovježbom nakon čega doručkuje te se posvećuje kćerima.

'S obzirom da im je otac američki predsjednik moja djeca ne uživaju u blagodatima obiteljskog života pa nastojim provoditi što više vremena s njima', pojasnila je Prva dama Amerike.

Uz to što drži sva četiri kuta u kući, Michelle je i jedna je od najzanimljivijih osoba iz svijeta politike mnogim modnim kreatorima, kritičarima i modnim sljedbenicima.

Već je nekoliko puta svrstana u najbolje odjevene žene na svijetu, a magazin Glamour ju je ove godine stavio na sam vrh popisa žena koje su obilježile godinu.

Michelle izbjegava visoke potpetice, ne nosi ih gotovo nikada, a odličnu liniju naglašava pravilnim i lijepim držanjem.

Tko su žene koje su obilježile godinu?

Posebno voli isticati ruke, pa često nosi majice, kostime i haljine koje naglašavaju njezine ženstvene bicepse.

Prva dama voli nakit i remenje, pa jednostavne odjevna kombinacije upotpunjava modnim detaljima živih boja. Iako joj život u Bijeloj kući mnoge prednosti Michelle godinama posjećuje istog frizera kod kojeg šišanje plaća svega dvadesetak dolara.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju