Kraljica talka showa Oprah Winfrey po prvi puta se javno politički angažirala u predizbornoj kampanju Barracka Obame. On joj je za to vječno zahvalan, no prva dama njihovom je druženju rekla odlučno ne

Dobra suradnja i prijateljstvo kraljice talk show Oprah Winfrey i sadašnjeg predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, Barracka Obame u vrijeme njegove kampanje nije bila nikakva tajna.

Svoje je ime vrijedno milijarde dolara i višestruko milijunskog auditorija, dala na raspolaganje muškarcu s političkom vizijom. On joj je na tome vječno zahvalan, ali njegova supruga Michelle zbog TV ikone navodno kipti od bijesa.

Izvor je časopisu National Enquirer izjavio kako Prva dama traži supruga da Oprah u potpunosti isključi iz svog života što on uporno odbija.

Michelle Obama: 'Vježbam iz inata suprugu'

'Njihov je brak zbog Oprah u posljednje vrijeme ratna zona. U javnosti su nasmiješeni, ali iza zatvorenih vrata se skidaju rukavice. Ako se na spomen njezinog imena ne svađaju, onda prestanu bilo kakvu komunikaciju i svako gleda u svoju stranu' tvrdi izvor.

Glamurozno izdanje Michelle Obame

'Gospođa Obama je izrazito ljubomorna na vrijeme koje suprug provodi s voditeljicom. Čak je izjavila da u Bijeloj kući ima mjesta samo za jednu prvu damu, i da to nije Oprah već ona' dodaje izvor.

U studenom prošle godine Oprah je bila šokirana i razočarana nakon što su je Obamini izostavili iz svog odabranog društva.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju