Poznati i omiljeni hrvatski visažist Tomo Vrban teško je bolestan. Ovih dana vodi svoju najveću životnu bitku. Obitelj i prijatelji su uz njega, a optimizam i nada u ozdravljenje pomažu mu u ovim teškim trenucima

Otkazivanje dogovorenih angažmana izazvali su sumnju u zdravstveno stanje omiljenog vizažista Tome Vrbana, a to je potvrdio njegov najbliži suradnik Saša Joković.

'Tomo je bolestan', kratko je rekao Saša.

Obitelj je potvrdila kako je Tomi otkriven karcinom i trenutno je u vrlo teškom stanju. Uz nevjerojatnu snagu za životom i s izrazitom željom za pobjedom nad opakom bolešću već od ovog tjedna započinje ciklus teških i iscrpnih terapija.

Otkriven mu je tumor hipofize, a obitelj će sama odabrati trenutak u kojem će progovoriti o teškoj situaciji.

Tomini prijatelji i suradnici će svu svoju energiju i vrijeme posvetiti Tomi i njegovoj borbi za ozdravljenje.

'Osjetila sam da s Tomom nešto nije u redu, no s obzirom da je vrijeme viroza i gripa pomislila sam na to. U šoku sam', rekla je njegova prijateljica Ivana Husar.

Njezina sestra Marija je razgovarala s obitelji koja je pozitivna i jaka. 'U takvim teškim trenucima postavili su se baš onako kako treba. Svi smo uz njega', rekla je Marija.

Promjene u zdravstvenom stanju omiljenog kolege primjetila je i stilistica Ivana Bilandžija Billy. 'Optimizam je ono što kod Tome svi vole i ja mu želim svu sreću', izjavila je Billy.

Pridružujemo se njezinim željama.

Više u inMagazinu.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju