Eva Longorija otkrila je kako svog supruga viđa tek vikendima zbog čega pati njihov intimni život. No, niti najmanje nije očajna, već vrlo sretna kućanica

Lijepa latina Eva Longoria priznala je kako nije lako održavati brak na daljinu. Dok suprug košarkaš Tony Parker radni tjedan provodi u Teksasu, ona marljivo snima u Hollywoodu.

'Ja radim četiri dana u tjednu. Nakon toga odletim u Teksas kako bih provela dugi vikend s Tonyjem. Tako da je to jedino vrijeme kada vodimo ljubav' otvoreno je otkrila glumica.

Eva Longoria bi ponovno pred oltar

Volim biti u braku jer sam tako dio nečeg većeg i važnijeg od mene same

No, njezino vrijeme ne okupira samo spletkarenje u Wisteriji Lane. Poduzetna brineta osnovala je vlastitu produkcijsku kuću te je u Hollywoodu pokrenula i meksički restoran 'Beso'.

'Ne mogu mirno sjediti i ne raditi ništa. Zato sam i pokrenula vlastitu produkcijsku kuću u kojoj smo osmislili već tri serije, a radimo i na dva filmska projekta. Istovremeno Tony i ja gradimo kuću u San Antoniju, a to oduzima jako puno vremena. Na svu sreću, naslijedila sam multitasking gen svoje majke. Ali prije svega najvažnije je postaviti prioritete' istaknula je Longoria.

Eva Longoria pozirala gola sa suprugom

Unatoč svom pretrpanom rasporedu, svom Tonyju nastoji biti predana supruga.

'Volim biti u braku. Tako sam dio nečeg većeg i važnijeg od mene same. Moj mi brak pruža puno više od mog posla. Tony i ja smo nevjerojatno povezani. Volim biti kućanica, volim kuhati, čistiti i šiti te čak perem Tonyjevo rublje' dodala je Eva.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju