Mala Suri Cruise uživa u shoppingu kao velika, a da se uživjela u svijet odraslih pokazuje i njezin izbor obuće koja je sve češće s povišenom potpeticom

Kao i mnoge djevojčice, i Suri Cruise voli se igrati odraslih i činiti sve baš onako kako to radi i njezina majka. No, za razliku od drugih malih dama, za Suri ne postoje granice kao niti riječ ne.

Tako je ovih dana primjećena kako sa svojom majkom hoda u srebrnim cipelama na potpeticu te unatoč temperaturi od svega 16 stupnjeva Celzija, odjevena tek u lepršavu haljinicu.

Kada Suri ide u kupovinu, majka Katie joj služi kao osobni nosač prtljage. Budući da se djevojčica presvlači desetak puta tijekom dana, mama spremno nosio svu potrošenu odjeću

Kako bi bila kao prava odrasla osoba, nosila je praznu čašu iz coffe shop lanca Starbucks praveći se da uživa u toploj kavi.
Kad joj je postalo hladno Katie Holmes zaogrnula ju je u dekicu od kašmira vrijednu otprilike 1,500 kuna, no šteta koju bi cipele na petu mogle uzrokovati u dječjoj dobi ne može se tako lako popraviti.

Tako barem tvrde dječji ortopedi, ne priznajući stavove scijentologije prema kojima su djeca ustvari kao odrasli ljudi koji smiju raditi što žele.

Suri Cruise nikada ne nosi istu odjeću!

‘Kada Suri ide u kupovinu, majka Katie joj služi kao osobni nosač prtljage. Budući da se djevojčica presvlači desetak puta tijekom dana, mama spremno nosio svu potrošenu odjeću’ otkrio je izvor blizak obitelji Cruise.

Dok Tom Cruise u Bostonu snima novi film ‘Wichita’ s Cameron Diaz, Katie se uspjela izboriti da djevojčicu ne upiše u scijentološku, već u katoličku školu kakvu je i sama pohađala.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju