Jennifer Lopez koliko je poznata po svojim hitovima, toliko je okupirala pažnju i svojim supruzima. Po svemu sudeći imala je više propalih brakova, nego albuma

Jennifer Lopez koliko je poznata po svojim hitovima, toliko je okupirala pažnju i svojim supruzima. Po svemu sudeći imala je više propalih brakove, nego albuma

Gotovo svaki album Jennifer Lopez bio je više nego uspješan. Plesne melodije trendovski produciranih hitova zaštitni su znak ove r'n'b dive koja se u medijima nerijetko nalazila i zbog svojih propalih brakova.

Premda su joj propale 'samo' dvije bračne zajednice što je u svijetu slavnih nezabrinjavajuća statistika, njezino konstantno iskazivanje sreće s trenutnim izabranikom naslućivalo je njezinu konačnu bračnu sreću.

'Ono što ljudi nikada ne govore jest koliko je teško održati vezu ili brak. Koliko rada i truda uložemo u svoju karijere, toliko i više od toga, moramo uložiti i u naš odnos s partnerom. To nije ni najmanje lako' priznala je Jenny iz kvarta časopisu 'Latina'.

Ponovno lijepa Jennifer Lopez

Ojani Noa i Crus Judd bili su supruzi pjevačice, dok ej Ben Affleck nakon zaruka odlučio da ne može živjeti pod stalnim pritiskom medija s kojima pjevačica voli vrlo često i otvoreno koketirati.

J. Lo izgubila svoju pozadinu!

Danas je već pet godina u braku s Marcom Anthonyjem s kojim ima blizance koji će sljedeći mjesec napuniti dvije godine. Čini se da je J.Lo dobro obavila svoj bračni dio posla.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju