Na ženino samopouzdanje najbolje djeluje osmijeh i to upućen od muškarca. Cvijeće, komplimenti i zagrljaji mogu pomoći, no osmijeh će učiniti čuda za često nesigurne pripadnice ljepšeg spola

Istraživanje je pokazalo kako je najbolji način da se žena osjeća dobro u svojoj koži osmijeh muškarca. Nezadovoljstvo izgledom i figurom te nekoliko kilograma viška neće izliječiti skupi darovi i raskošne večere. Osmijeh koji će reći puno više od tisuću riječi je najbolji način za podizanje samopouzdanja.

Nezadovoljne izgledom i tjelesnom težinom žene su sklone povlačenju u sebe. Samo jedan osmijeh može promijeniti puno toga.

Ispitane pripadnice ljepšeg spola koje su normalne tjelesne težine, no ipak nezadovoljne određenim dijelovima svog tijela razvedrile su se kada su ugledale svoju fotografiju pored osobe koja im se smiješi.

Društveno prihvaćanje je danas jedan od najvažnijih faktora za uspjeh pa zbog toga odobravanje okoline ima tako veliku moć nad ženskim samopuuzdanjem.Tjelesni izgled je itekako važan ženama koje često pate i zbog sitnih nepravilnosti na tijelu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju