Glumica Cameron Diaz i mlada holivudska nada Abigail Breslin zajedno se pojavljuju u filmu 'Čuvarica svoje sestre' u režiji Nicka Cassavetesa. Darujemo vam bestseler po kojem je snimljen istoimeni film

Snimljen po bestseleru Jodi Picoult, film 'Čuvarica svoje setre' donosi potresnu priču o odnosima u obitelji tijekom teških trenutaka u životu.

Život Sare koju glumi Cameron Diaz i Briana Fitzgeralda u čijoj se ulozi pokjavljuje Jason Patric promijeni se u sekundi kad saznaju da jedno njihovo dijete ima leukemiju. Kako bi spasili djevojčicu Kate odlučuju se na drastičan korak, začeti još jedno dijete koje će bolesno dijete spasiti od sigurne smrti.

Anna, koja je na svijet došla iz razloga koji bi kod mnogih stvorio moralne i etičke dileme, povezana je s Kate na poseban način. Većinu vremena sestre provode u bolnici gdje se podvrgavaju brojnim medicinskim postupcima.

Cameron Diaz se nakon romantičnih komedija našla u ulozi majke koja je posvetila život bolesnom djetetu i odlučila zaboraviti na moral.

Podršku im pružaju roditelji, odvjetnica Sara, koja je napustila svoju karijeru kako bi se brinula za Kate, i Brain koji joj pomaže, ali se ipak osjeća nemoćno i izolirano. Njihov sin Jesse katkad je potpuno zapostavljen jer su Kate i Anna u centru pažnje.

Život im se promjeni kad 11-godišnja Anna pokušavajući se izboriti za medicinsku emancipaciju angažira odvjetnika. Počinje suđenje koje podijeli obitelj, a Kateino tijelo ostavi u rukama sudbine.

U filmu briljiraju dvije mlade glumice koje se pojavljuju u ulogama sestara. Abigail Braslin je za ulogu u filmu 'Mala Miss Amerike' nominiramna za Oscara te je postala četvrta po redu mlada glumica kojoj je pripala ta čast igra Kate, sestru koja je začeta kako bi spasila bolesnu sestru i Sofia Vassilieva koja je briljirala u ulozi bolesne Kate.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju