Želite li saznati koliko vam je još vremena preostalo da uhvatite muškarca svog života dovoljno je odjenuti pametni grudnjak i odgovor ćete dobiti u samo nekoliko trenutaka. Oprez, jer grudnjak zna i koliko vam brzo otkucava biološki sat

Ovaj izum u obliku donjeg rublja stiže iz Japana. Žene koje još nisu ulovile budućeg supruga sada mogu saznati koliko im je još preostalo vremena. Nakon što odjenete grudnjak digitalni sat će vam pokazati koliko vam brzo otkucava biološki sat i potjerati vas u lov na zaručnika.

Prema istraživanjima, žene koje su navršile 28. godina imaju sve manje udvarača, a i rjeđe se same odlučuju krenuti u lov na partnera.

Novi izum u obliku pametnog grudnjaka to može promijeniti. Nakon što odlučite koji vam je krajnji rok za brak  odbrojavanje počinje.

Kada pronađete životnog pratnera i zaručite se, dovoljno je zaručnički prsten staviti u otvor i sat se zaustavlja te počinju svadbena zvona.

Čvrste i lijepe grudi

Sve više žena danas je slobodno i u tridesetima. Uz to što ih novi grudnjak tjera da traže zaručnika, omogućuje da im grudi izgeldaju kao dvadesetgodišnjakinjama.

Žene u Japanu postaju agresivnije od muškaraca. Ulažu veliki trud u pronalazak partnera s kojim će stupiti u brak. U prošlosti je muškarac bio taj koji je vodio ženu. Danas su se uloge zamijenile.

Vjerojatno je i to razlog zašto su žene prisiljene kupovati ovakve grudnjake. Još jedino ostaje pitanje koja će biti toliko hrabra pristati pokazati svoje adute te pritom otkriti i godine od kojih, poznato je - većina žena bježi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju