Ukoliko volite čitati horoskope, odlaziti na gatanje i slušati što će vam se sve dogoditi u bližoj budućnosti pred vama je još jedna mogućnost. Pokažite stražnjicu i doznat ćete još puno toga o sebi!

Stražnjica je dio tijela koji bi žene najradije mjenjale. Istraživanje provedeno u Velikoj Britaniji pokazalo je kako bi 57% pripadnica ljepšeg spola rado imalo manju i zaobljeniju stražnjicu.

No to bi se moglo promijeniti jer stražnjica, takva kakva je može reći dosta toga o karakteru i stvarima koje su zapisane u budućnosti.

Okrugla stražnjica govori da je osoba topla, otvorena i optimistična dok su vlasnice male i ravne stražnjice tužne i tašte osobe.

Umjetnost čitanja stražnjice uključuje osobu koja proučava oblik, linije, zakrivljenosti i nepravilnosti na guzi te iz njih čita sudbinu baš kao što gatare to rade iz dlana.

Okrugla stražnjica govori da je osoba topla, otvorena i optimistična dok su vlasnice male i ravne stražnjice tužne i tašte osobe.

Iz desna polutke stražnjice čita se budućnost, a iz lijeve prošlost, a za sada jedina osoba koja se time bavi u Velikoj Britaniji, For Dummies, tvrdi kako mu nisu potrebne velike vještine za obavljanje tog zadatka.

Ukoliko vjerujete u proricanje budućnosti i čitanje subdbine iz kave, čaja i dlana neće vam teško pasti pokazati guzu. Sve kako bi zavirili u sudbinu!


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju