Victoria Beckham je u strahu da neće moći zadržati svoje emocije za sebe i ostati hladna tijekom sudjelovanja u showu Američki idol. Uvjerena kako je to najbolji posao na svijetu, Posh se ne može prestati smijati što je za ovu hladnu damu doista nevjerojatno

Besprijekorna Victoria se pred okupljenim obožavateljima ispred Denver hotela pojavila u visokim potpeticama i ljubičastoj haljini. Nije mogla sakriti osmijeh, te se fotografirala i rukovala s obožavateljima.

'Nisam mogla vjerovati kada su me nazvali, smijem se još uvijek', rekla je Victoria koja se nada kako će svoju sreću uspjeti sakriti pred natjecateljima i gledateljima.

Victoria kao najmršavija članica žirija

'Trudit ću se biti stroga, želim ostaviti na životu predrasudu da sam ćudljiva krava', rekla je Victoria koja će se, za sada, pojaviti samo u jednoj epizodi i odšetati kući s gotovo milijun kuna.

Victoria, koja će zamijeniti Paulu Abdul koja odlazi zbog problema oko isplate  veseli se radu sa Simonom Cowellom koji je jedina osoba u glazbenoj industriji koja je rekla kako Spice Girls neće uspjeti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju