Izložbu jednog od najpoznatijih hrvatskih proizvoda u svijetu- legendarnih Startasica razgledao je ovaj tjedan predsjednik Mesić. Osim što je u ovoj kriznoj godini podržao akciju kupujmo Hrvatsko, predsjednik je dobio i svoj par tenisica koje će prošetati već ovo ljeto na Hvaru.

Predsjednik se posebno razveselio tenisicama i otkrio kako je u djetinjstvu imao samo dva para, što je u to vrijeme bio luksuz.

'Došao sam da bi se upoznao sa novim proizvodima Borova i da bio upoznao Maura, jer sam dosta čitao o njemu', izjavio je predsjednik koji je na ovaj način dao veliku podršku poznatom dizajneru koji je uskrsnuo legendarne tenisice. U znak zahvalnosti predsjednik je dobio par Stratasica koje će vrlo vjerovatno prošetati već ovo ljeto u Hvaru.

'Ta tenisica je 'Vukovar' jedna od naprodavanijih i jedna od naveselijih. Ima najviše boja ali lako ćemo predsjedniku pronaći jedne malo ozbiljnije i prikladnije njeggovom izgledu', otkrio je dizajner Mauro Massarotto.

Predsjednik se posebno razveselio tenisicama i otkrio kako je u djetinjstvu imao samo dva para, što je bio čak luksuz u to vrijeme. A jesu li u današnje vrijeme, sudeći po gužvi prilikom dolaska predsjednika, političari ipak najveće zvijezde prokomentirali su neki naši celebritiji.

Većina ih se slaže da je politika estradizirana, a političarima ne bi škodilo i češće pojavljivanje na javnim događanjim, makar zbog glasačkog listića više.

Zanimljivo je da nije samo predsjednik oskudijevao s tenisicama i brojni protagonisti javnog života ne pamte iz djetinjstva neke bolje dane.

'Bile su startasice i papuče od starih baka, to smo svi nosili i to je bilo onako 'in'', otkrila je Leonarda Boban, a s njom su se složili brojni koji sada posjeduju i do nekoliko desetaka pari tenisica u svom ormaru.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju