Glumica Jennifer Garner podvrgnula se strogom režimu vježbanja i prehrane kako bi što prije povratila liniju nakon rođenja druge kćeri, no lijepa mama je ovaj put pretjerala

37-godišnja Jennifer je majka dvije djevojčice, trogodišnje Violet i sedmomjesečne Seraphine Rose. Uz dijetnu prehranu i trčanje s privatnim trenerom u skidanju kilograma su joj pomogle i svakodnevne duge šetnje s njezinim djevojčicama.

Sedam mjeseci nakon rođenja Seraphine, Jennifer je izrazito mršava, i dok ona smatra kako je uspjela u svom planu i povratil asavršen izgled, mnogi su njezin novi look opisali kao iscrpljen i pretjerano mršav.

Holivudske mame koje se drže strogog režima prehrane tijekom trudnoće kako bi izbjegle debljanje izgleda se natječu koja će prije smršavjeti i vratiti savršen izgled, no mnoge pritom pretjeruju.

Heidi Klum ne može bez svojih 'anđela'

Jennifer Garner otkrila tajnu sretnog braka

Izgleda kako je model Heidi Klum koja se nakon treće trudnoće na pistu vratila dva mjeseca nakon poroda postavila nove standarde. Iako je ona shvatila kako je majčinstvo važnije od dobrog izgleda te nakon rođenja četvrtog djeteta odlučila reći dosta, glumica Jennifer Garner je odlučila kako je vrijeme za povratka na filmska platna te je tome podredila i svoj izgled.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju