Ljubiteljice visokih potpetica koje cupkaju čekajući novi nastavak filma 'Seks i grad' neka čitaju dalje, a svi ostali koji ne želite znati da će se Samantha pomiriti s Jarodom ne čitajte dalje!

Već znamo kako će junakinje 'Seksa i grada' zbog krize živjeti štedljivije, da će Faca ponovo pokazati kako nije pravi muškarac, a Carrie će doznati da je trudna taman kada ga izbaci iz kuće, no novosti koje slijede su još sočnije.

Problemi u braku između Carrie i Face nastaju zbog financijskih problema zbog kojih muškarac kojemu jednostavno ne može odoljeti odlazi u London. Tamo brzo zaboravlja na bračne dužnosti i nabija rogove trudnoj supruzi.

Seks i grad i... vruća egzotika

Trikovi pomoću kojih blistaju cure iz 'Seksa i grada'

Očajna i trudna Carrie priprema vjenčanje za svog najboljeg prijatelja Standforda koji će napokon otkriti da je onaj najmanje privlačan muškarac u njegovoj blizini onaj pravi. Ceremoniju će začiniti Liza Minnelli koja će im otpjevati 'Put a Ring on it'.

Recesija se uvukla i u život seksi Samanthe koja će morati odustati od skupocjenih navika, a utjehu će pronaći u bivšem, na zadovoljstvo velikog broja obožavateljica, seksepilnom Smithu Jaredu.

Fotografije sa snimanja na kojima je Samantha u vjenčanici su davno ugledale svijetlo dana, no još nije sigurno hoće li žderačica muškaraca odvesti plavokosog Jareda pred oltar.

Žderačica muškaraca je popustila i udaje se!

Velika promjena slijedi i u životu prezaposlene i odgovorne Mirande. Nakon što se suoči s optužbama, zalupit će vratima odvjetničkog ureda i s presretnim Stevom otvoriti restoran.

Obožavateljice luksuznih odjevnih predmeta i skupocjenih štikli s potpisom u drugom će se nastavku suočiti sa zakonom, nevjerom, trudnoćom i krizom. Vjerujemo stoički kao i uvijek, a to je ono što jedva čekamo!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju