Trikovi za čišćenje u kućanstvu su više nego dobrodošli. provjerite kako se možete riješiti mrlja od zemlje te snijega i soli uz pomoć limunovog soka i bijelog octa

Deterdžent za suđe i limunov sok pomoći će vam da se riješite mrlja od crvene zemlje s odjeće. Na tanjurić stavite malo deterdženta i u njega iscijedite limunov sok, umočite četku za ribanje u smjesu i istrljate mrlje te isperite mlakom vodom. Mrlje od zemlje će nestati.

Nepotrebno je uništavati nokte i živce kako bi uklonili naljepnice s plastike i stakla. postoji jednostavniji način njihovog uklanjanja.

Najlakše ćete ih skinuti ako ih prethodno premažete biljnim uljem. Pamučnu gazu ili krpu natopite biljnim uljem i pređite preko naljepnice, a nakon toga ju odlijepite!

Olakšajte si čišćenje uz čarobne trikove

Mrlje od snijega i soli s cipela možete ukloniti uz pomoć mješavine od bijelog octa i vode. U pola čaše vode stavite dvije žlice octa. u to umočite krpu i dobro očistite cipele te ih pustite da se osuše. Ocat će potpuno ukloniti sol, a na cipelama neće ostati mrlje.

Više u inMagazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju