Kao 12-godišnjakinja bila je opsjednuta izgledom Jessice Simpson, sa samo davdeset potrošila je preko 80 tisuća kuna na plastične i kozmetičke zahvate. Sada je napokon pronašla sebe i želi izgledati poput starlete Jordan, no novi izgled stajao ju je 300 000 kuna i bankrota. Shell Short ima samo 26 godina.


Biti u korak s plastičnim zahvatima Katie Price čini se kao nemoguća i skupa misija, u koju bi se rijetko tko usudio upustitit. No za 26-godišnju Shell Short to je životni san koji ju je do sada koštao 300 tisuća kuna i bankrota.

Čak 300 tisuća kuna Shell je potrošila u samo godinu dana na plastične operacije, odjeću i kozmetičke tretmane u namjeri da izgleda poput zvijezde.

Devet plastičnih zahvata Shell je napravila u samo godinu dana, za odjeću i kozmetičke tretmane potrošila je enormne svote novca, sve u namjeri da izgleda poput zvijezde. Sada je u dugovima i kreditima koje ne može vratitit, a njen dečko tvrdi kako joj je psihijatrijska pomoć neophodna.

No mlada manekenka nimalo nije zabrinuta, jer ona je napokon pronašla sebe. Naime Shell je oduvijek bila fascinirana celebritijima, sa samo 12 godina poželjela je izgledati poput Jessice Simpson.

'Bila sam si jako ružna i željela sam u potpunosti promijeniti svoj izgled. Vjerovala sam kako će me velike grudi i tanki struk učiniti sretnom'. Kao 20-godišnjakinja Shell je odlučila postati glamurozni model, a jedini put do uspjeha, vjerovala je, su plastične operacije.


33 tisuće kuna koštala ju je prva operacija grudi, 43 tisuće kuna potrošila je na kozmetičke tretmane, a plavi umeci i uvojci stajali su je još 4 tisuće kuna.

Bila sam si jako ružna i željela sam u potpunosti promijeniti svoj izgled. Vjerovala sam kako će me velike grudi i tanki struk učiniti sretnom.

Ako još tomu dodamo 2 tisuće kuna za fotografiranje, dolazimo do cifre od 82 tisuće kuna koje je Shell potrošila sa samo dvadeset godina. Ni tada nije bila zabrinuta kako će vratiti novac, vjerovala je u uspješnu karijeru.

Prvo snimanje odradila je za Playboy no zarada je bila daleko niža od njenih rastrošnih navika, a poželjela je satove plesa i glume. Stoga je u nedostatku poslova Shell odlučila pokušati s novim izgledom, onim nalik na Jordan.

'Mislila sam ako izgledam poput nje da mogu biti i uspješna poput nje' pojasnila je Shell. Od tada je provodila sate i sate promatrajući fotografije poznate britanske starlete i ponovno krenula u potpuni makeover.

Uspjeh ju je ponovno mimoišao, iako su joj brojne agencije obećavale poslove. Shell uživa potporu majke taksistice koja u kćerkinom načinu života ne vidi ništa loše. Mlada Britanka ne planira stati sa zahvatima, uvjerena je kako je jedini put ka uspjehu taj kojim je ona krenula.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju