Nakon rođenja djevojčice Seraphine Rose, glumica Jennifer Garner bez problema je izgubila kilograme stečene u trudnoći. No, mlada mama ne prestaje mršavjeti zbog čega je postala gotovo bolesno mršava

Glumica Jennifer Garner nakon rođenja drugog djeteta Seraphine Rose bez problema je skinula kilograme nakupljene u trudnoći.

Razlog izgleda a la Victoria Beckham navodno su rigorozne dijete i vježbanje od kojih Jennifer ne želi odustati

No, glumica ponajprije poznata po ulozi u serijalu 'Alias' ne prestaje mršavjeti. Nekada lijepa i zdrava tjelesna figura danas je gotovo sablasno mršava, a prijašnje naglašene jagodice zamijenili su osušeni obrazi.

Razlog izgleda a la Victoria Beckham navodno su rigorozne dijete i predano vježbanje od kojih Jennifer ne želi odustati iako su nakupljeni kilogrami već odavno otopljeni.

Jennifer Garner otkrila tajnu sretnog braka

Budući da se Garner još neko vrijeme ne planira vratiti na filmska platna te joj postignuti izgled nije priprema za novu ulogu, ostaje pretpostaviti da se supruga Bena Afflecka ili previše zanijela u strahu od debljine ili su obaveze majčinske obaveze prema dvije djevojčice trenutno vrlo iscrpljujuće iskustvo za mladu mamu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju