Svakodnevni ritual ispijavanja omiljene kave možete pretvoriti u umjetničko djelo inspirirano razigranim, maštovitim i uzbudljivim motivima koje su osmislili Juraj Zigman i Robert Sever

Dva poznata hrvatska kreatora zamislili su šalicu za kavu kao platno za stvaranje umjetničkog djela. Dizajnerske šalice koje su osmislili Juraj Zigman i Robert Sever u prodaji se nalaze u limitiranom izdanju, a paket predstavlja omiljeni poklon u hladnim zimskim danima.

U kratkom roku Juraj Zigman zasluženo osvojio je titulu modnog 'čuda od djeteta' čije se kolekcije očekuju s neviđenim nestrpljenjem, a njegove ideje sada su osvanule i na šalici za kavu.

'Moda je danas sastavni dio života i kao takva može se pronaći svugdje. Osobno uživam u kreiranju grafika i modnih ilustracija tako da svaki moj crtež može biti primjenjen u kontekstu produkt dizajna. ZIGman šalica je romantična, zavodljiva, posjeduje dašak starinske atmosfere. Glavni je cilj bio kreireati jako pozitivan proizvod koji će svakome uljepšati početak radnog dana. Upravo me ta pozitivnost ali i stanovita intima cijelog procesa vodila kroz oslikavanje i osmišljavanje' rekao je Juraj Zigman.

Robert Sever, već je u nekoliko navrata maštovitim vizijama surađivao u osmišljavanju i reinterpretaciji cijelog niza proizvoda, a suradnja s Jacobsom za njega predstavlja još jednu uzbudljivu kolaboraciju.

'Iinspiracija su mi prvenstveno bile bogate barokne dekoracije koje sam pokušao na vlastiti način nanovo izmisliti i na taj način učiniti suvremenima' izjavio je Robert Sever.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju