Iako je prstom koji je stavila preko ustiju zamolila okupljene da ne otkriju tu sretnu vijest, istina je izašla na vidjelo. Samantha Jones je pronašla muškarca svog života i udala se u bijeloj vjenčanici. Izgleda kako je drugi nastavak filma 'Seks i grad' pun iznenađenja

Od četiri prijateljice koje igraju glavne likove u filmu 'Seks i grad' Samantha najviše uživa u životu i u muškarcima pa je vijest da se u drugom nastavku ova pedesetogodišnja žderačica muškaraca udaje u bijeloj vjenčanici, iznenadila mnoge.

Izgleda kako su scenaristi jednog od najočekivanijih ženskih filmova odlučili kako je vrijeme da cure iskušaju pravi život, pa će prijateljice uz Carrienu trudnoću imati još jedan razlog za slavlje, Samanthinu svadbu.

Botoks i grad? Kristin Davis ima novo lice!

Štikle, kriza i trudnoća u nastavku 'Seksa i grada'

Nije poznato tko je sretnik, no Kim Catrall koja glumi Samanthu Jones u jednostavnoj bijeloj vjenčanici izgleda odlično.

Iako se na početku snimanja govorilo kako će Kim Cattrall u drugom nastavku ponovno postati ona stara, dobra Samantha koja uživa u svom single statusu nakon prekida veze s Smithom Jarrodom kojeg je glumio Jason Lewis, stvari su se izgleda promijenile.

Sve četiri glavne glumice ponovno su na okupu, a nove avanture Sarah Jessice Parker koja glumi Carrie, Cynthie Nixon u ulozi odvjetnice Mirande Hobbs, Kristin Davis kao Charlotte York Goldenblatt i Kim Cattrall u ulozi uvijek spremne Samanthe Jones gledat ćemo u svibnju 2010.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju