Velika se buka diže oko Dana zaljubljenih, pa brojni zaboravljaju kako je dan prije Dan samaca. Samovati, tugovati ili proslaviti svoj dan na najbolji mogući način, dragi samci na vama je da odlučite. Ne glumite valentinovskog Grinča, nego budite ponosni na svoj sebe i svoj slobodni status

Razlozi sve manjeg broja sklopljenih brakova leži u činjenici da se živi prebrzo, te upoznavanje novih ljudi nije baš lako i jednostavno.

No statistika kaže, ako joj je vjerovati, da su vam šanse za pronalazak idealnog partnera u 20-im godinama 90 posto, od 35-40 oko 60 posto, a od 35-40 godine oko 35 posto. Hrvatska je na dobrom putu da postane mala zemlja s malo sklopljenih brakova. No koga zanimaju statistike?!

Statistika kaže, da su vam šanse za pronalazak idealnog partnera u 20-im godinama 90 posto, od 35-40 oko 60 posto, a od 35-40 godine oko 35 posto. No koga zanimaju statistike!

Dragi samci danas je vaš dan koji svakako ne biste trebali potrošiti na usmjeravanje prezira i mržnje prema sutrašnjem danu. Znamo da ne volite srca, ruže, poklone i poljupce, ali je šteta da na svoj dan glumite valentinovskog Grinča. Opustite se i zabavite kako bi svima dali do znanja koliko uživate biti sami.

Zabava uz pivo i čevapčiće

Ako je sutra dan zaljubljenih, pokažite cijelom svijetu koliko volite svoj status, pozovite društvo čime ćete ih uvjeriti kako ne očajavate. Naravno neće vas odbiti ni zaljubljeni parovi, dapače jer Dan zaljublejnih obično je gnjavaža za muški dio populacije. Obavezno nabavite pivo i čevapčiće jer naime takva se hrana ne jede na Valentinovo.

Pokloni

Pitate se zašto, pa zato jer ste samci i iskoristite tako neuvjerljivo suosjećanje okoline. A kako bi paket s poklonima bio potpun, poklonite sebi nešto što već dugo želite. Proslavite sebe, zavolite sebe!

Ne tragajte za ljubavlju, pjevajte o njoj

Podrazumjeva se kako ova noć ne može proći bez karaoka, stoga povedite društvo u karaoke bar, uhvatite se mikrofona i pjevajte o ljubavi. Pa zar ne mislite kako je vrijeme da prestanete očajavati. Odustanite od prognoziranja budućnosti, to ionako rade vaši roditelji koji već po tko zna koji put žale jer se nećete skrasiti. Shvatite ne možete pronaći ljubav, ona će naći vas!

Otkrijte svoju tajnu

Vi zapravo volite Valentinovo, no ne usuđujete se to izreći naglas. Zato iskoristite svoj dan kako sutradan ne biste bili sami. Ne osuđujte ulete, nego se bacite na posao, šarmirajte i dopustite da vas šarmiraju. Možda ipak posljednji put slavite Dan samaca! Što ne zvuči loše, zar ne?

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju