Sandra Bullock koje je oduševila svoje obožavatelje nakon što se u filmu 'The Proposal' skinula gola priznala je kako je iritantna osoba i supruga

45-godišnja glumica ne razumije zašto je Jesse James za suprugu odabrao baš nju. Sandra ga je na prvom spoju upozorila na svoj izuzetno težak karakter i nekolicinu loših navika.

Iako više ne želi glumiti u romantičnim komedijama laskaju joj pohvale za izgled u filmu 'Prisila na brak'.

'Sa mnom nije lako, volim imati sve pod kontrolom, sama sebi radim liste zadataka, a mozak mi radi jako brzo. Znam da sam iritantna i da je teško biti u mojoj blizini', priznala je glumica.

Sandra je otkrila kako joj uopće nije bilo u planu udati se za sadašnjeg supruga, a gotovo mjesec dana je odbijala njegove pozive za izlazak.

'Nikada nisam razmišljala o udaji za muškarca koji će brinuti o meni, glavno mi je da sam sretna, zdrava i da radim posao koji volim', rekla je.

Film 'Prisila na brak' u kojem se Sandra skinula do gola pred glumcem Raynom Reynoldsom je neočekivano razvalio top ljestvice gledanosti u američkim kinima, i to doslovno u prvom tjednu nakon što je pušten u kina.

Doznavši za veliki uspjeh filma u kojem je pokazala svoje lijepo tijelo Sandra je u šali izjavila kako će se od sada skidati u svakoj prilici, pred kamerom naravno.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju