Presretna i zaposlena mama Sarah Jessica Parker uspjela je pretrčati New York u visokim potpeticama, ljubiti se s Hughom Grantom, promijeniti pelene blizankama i pokazati svijetu njihovu fotografiju

 

U gostima kod Davida Lettermana uvijek simpatična Sarah Jessica Parker promovirala je svoj posljednji film, komediju u kojoj ljubi Hugha Granta i pokazala fotografiju svojih šestomjesečnih blizanki Marion i Tabithe.

Sarah uspješno žonglira između snimanja nastavka 'Seksa i grada' i odgoja troje djece. Uživa u najsretnijem razdoblju u životu, a njezin osmogodišnji sin ljubomorno čuva svoje mlađe sestrice.

Djevojčice su, iako blizanke, potpuno različite rekla je Sarah Jessica.

'James Wilkie mi je vrlo ozbiljan rekao kako neće dopustiti da se nitko u školi ismijava s Marion i Tabithom jer je on jedini koji to smije', rekla je Sarah.

Djevojčice su, iako blizanke, potpuno različite tvrdi Sarah Jessica. 'Jedna ima okruglu glavi i velike smeđe oči te stalno gleda uokolo, a gotovo uopće ne spava, druga je potpuno mirna, ima plave oči i jako je slična Matthewu'.

Za sebe ne misli da je previše brižna, no ipak se ponekad probudi usred noći i trči u sobu kako bi provjerila je li s djecom sve u redu.

Sarah Jessica u čvrstom zagrljaju Hugha Granta

Modno osviještena glumica u privatnom se životu oblači potpuno drugačije od lika koji glumi u filmu 'Seks i grad'.

'Dizajnerska odjeća nije najbolji izbor za mame jer nikad ne znaš kada će koja beba bljucnuti, a skupe stvari nisu baš najbolja podloga za to', pojasnila je Sarah.

Sarah je priznala kako je uživala snimajući svoj posljednji film 'Jeste li čuli za Morganove?' u kojem joj je partner s Hughom Grantom.

'Ulogu sam odmah prihvatila jer sam poput svih Amerikanki jedva dočekala da stanem pored Hugha. U scenama u kojima se ljubimo stalno sam mu ponavljala da to činim za cijelu Ameriku', priznala je.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju