Filmska Carrie na štiklicama će ponovno došetati u svibnju sljedeće godine. No, Sarah Jessica Parker koja je glumi zažalila je zbog pristanka na novu 'Seks i grad' filmsku priču

Glavna glumica i jedna od producentica serija i filmova 'Seks i grad', Sarah Jessica Parker britanskom časopisu 'Glamour' neočekivano je priznala kako je zažalila zbog snimanja drugog filma o četiri modno osviještene Njujorčanke.

Razlog tome nisu navodno nategnuti odnosi između nje i glumice Kim Catrall u ulozi Samanthe, već nedavno proširena obitelj.

Filmske obaveze koje su je nedavno odvele i u Maroko, kao i izuzetno naporan radni tempo znatno su smanjili vrijeme koje glumica provodi sa svojim sedmogodišnjim sinom Jamesom te četiri mjeseca starim blizankama Tabithom i Marion rođenima uz pomoć surogat majke.

Prvi film 'Seks i grad' imao je određenu dozu tuge, i vrlo je hrabro kršio pravila romantične komedije

'Uopće ne mogu opisati kako je imati dvije malene djevojčice u obitelji. Sasvim je drugačije nego kada je James došao na svijet. Osim što sad nismo očekivali blizanke, one su u našu obitelj stigle i na pomalo nekonvencionalan način.

'To je prekrasno vrijeme u našoj obitelji, ali mi je užasno krivo što zbog iznimno zgusnutog rasporeda snimanja ne mogu s njima provoditi dovoljno vremena koliko bih htjela' priznala je filmska Carrie.

U intervjuu se osvrnula i na tračeve o bračnim problemima uzrokovanih aferom njezinog supruga, glumca Mathewa Brodericka s dadiljom njihove djece.

Seks i grad i... vruća egzotika

'O tome nikad nisam govorila u javnosti, jer već ionako previše ljudi o tome spekulira. Kada si mlađi ponesu te velike geste, ali kada si u braku u koji si godinama investirao, i s djecom, situacija je malo kompliciranija. Bitne su svakodnevne situacije, odnosno dolazi do vaganja velikih i malih stvari nasuprot samo velike stvari'.

Procurio scenarij 'Seks i grada 2'

Sarah Jessica se osvrnula i na drugi nastavak filma opisujući ga veselijim i razigranijim od svog filmskog prethodnika.
'Prvi film je imao određenu dozu tuge, i vrlo je hrabro kršio pravila romantične komedije.

Drugi je njegova suprotnost, puno je razigraniji. Radi se o ženskim i muškim ulogama u braku, i o sukobi starih i novih vrijednosti' dodala je Sarah Jessica Parker.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju