Iako bi Scarlett Johansson monogi mogli zamisliti kao zvijezdu večeri novogodišnjeg tuluma, lijepa glumica staru godinu će ispratiti u krevetu gledajući TV

Po mnogima jedna od najperspektivnijih glumica Hollywooda, Scarlett Johansson staru će godinu ispratiti pred televizorom. Uz nju će naravno biti njezin suprug, glumac Ryan Reynolds, a u njezinoj ruci - pizza.

'I suprug i ja radimo već prvog siječnja, tako da nećemo negdje posebno tulumariti. Naručit ćemo pizzu, popiti malo šampanjca i vjerojatno pripremiti filmski maraton s mojoj omiljenom serijom 'Zona sumaraka' otkrila je Johansson.

Plavokosa ljepotica priznala je da je bučni tulumi na trendovskim mjestima više uopće ne zanimajuPlavokosa ljepotica priznala je da je bučni tulumi na trendovskim mjestima više uopće ne zanimaju, te da joj nema većeg gušta nego uživati u mirnom okruženju s dragim ljudima.

Vruća Scarlett Johansson okupana mirisom

'Odlasci s jednog tuluma na drugi, u potrazi za savršenom zabavom, i neplanirano dočekivanje ponoću u taksiju više nisu za mene. Sa svoje 25 godine to sam totalno prerasla.

Scarlett Johansson ukrala posao Penelope Cruz

Najbolje se zabavljam kada sam okružena ljudima koje volim. Ugodno okruženje gdje možemo čuti jedan drugoga te igrati društvene igre i gledati filmove za mene su idealno mjesto za ulazak u Novu godinu' dodala je očito sve mirnija glumica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju