Carrie Bradshaw rijetko napušta svoj voljeni New York. U seriji je posjetila grad ljubavi i mode, Pariz, a u prvom filmu 'Seks i grad' oporavljala se u Meksiku. Sada je došao red na Maroko.

Carrie Bradshaw svoj je omiljeni New York zamijenila egzotičnim Marakešom u Maroku. U vrevi grada u kojem kratke suknjice nisu dobrodošle, lepršava kolumnistica pokrila je noge dugom ljubičastom suknjom upotpunjenu majicom s natpisom 'J'adore Dior' te srebrnim bolerom kojim je pokrila ramena

Razlog zbog kojeg su Sarah Jessica Parker i Cynthia Nixon, u ulozi odvjetnice Mirande, u Maroku scenaristi nisu htjeli otkriti. No, navodno je Carrie krenula u posjetu svom suprugu Faci koji je u tu afričku zemlju stigao kako bi usvojio dijete.

Navodno je Carrie krenula u posjetu svom suprugu Faci koji je u Maroko stigao kako bi usvojio dijete

Snimanje drugog nastavka filma 'Seks i grad' počelo je prije nekoliko mjeseci. Od tada smo vidjeli Kim Catrall, odnosno seksom opčinjenu Samanthu, u vjenčanici te u haljini identičnoj s onom kakvu je odjenula i Miley Cyrus.

Jednako tako se pisalo i kako je Faca u velikim financijskim problemima zbog kojeg će brak s poznatom kolumnisticom biti u ozbiljnoj krizi.

Koketna Penelope Cruz će oteti Facu

Seksi Kim Catrall zasjenila 30 godina mlađu

No, kako se za vrijeme snimanja željno očekivanih potencijalnih filmskih hitova često događa, cure pogrešne informacije kojima se nastoji zadovoljiti znatiželja fanova i sačuvati  tajnost pravog filmskog sadržaja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju