Mnogi muškarci će reći kako su im tetovaže na ženskom tijelu seksi, no dok nisu prevelike i uočljive. Holivudske ljepotice razmišljaju potpuno drugačije, one svoju ljubav, odanost i životnu snagu dokazuju crtežima na tijelu. Najčešći znak su naravno zvijezde!

Majstori tetovaža tvrde kako je važno dobro promisliti prije nego se odlučite nepovratno ukrasiti tijelo. Iako ih je danas moguće skinuti i zamijeniti tetovaže su ipak nešto što nas prati cijeli život.

Sveto pravilo tetoviranja kaže - nikada ne stavljaj na sebe ime ljubavnika, jer oni prođu, a tetovaža ostane. Bez obzira na to, crteži s posebnim značenjem i muškim inicijalima i imenima su ukrasi mnogih zvijezda.

Victoria Beckham je ukrasila tijelo dvjema tetovažama kako bi dokazala ljubav prema svom suprugu Davidu. Njih dvoje čak imaju omiljenog tatoo majstora koji je nakon što su se preselili u Ameriku doletio za njima i obnovio im tetovaže. Posh je kao najdražu izdvojila Davidove inicijale na desnom ručnom zglobu.

Mnogi vjeruju kako je tetovaža 883 koju je Penelope Cruz napravila dok je bila u vezi s Cruiseom njezina tajna veza sa scijentologijom.

Dama koja je tijelo ukrasila mnogim tetovažama, a svaka za nju ima posebno značenja je Angelina Jolie. Angie ih ima višše od bilo koje kolegice, a točan broj je 13. Mnoge od njih nastale su za vrijeme njezinog ludog životnog razdoblja, a zbog velikih crteža je pretrpjela dosta bolova.

Ipak mjesto na kojem je nekada bilo ispisano ime bivšeg supruga Billyja Boba Thortona i znak zmije sada su prekrile zemljopisne koordinate mjesta u kojima su rođena njezina djeca.

Jessica Alba je ukrasila tijelo s nekoliko tetovaža. Ima cvijet i bubamaru na stražnjoj strani vrata i tetovažu mašne smještenu tik iznad stražnjice.

Ipak najznačajnija tetovaža joj je riječ lotus ispisana na sanskrtu, drevnom indijskom jeziku na unutrašnjosti desnog ručnog zgloba. 'Za mene je to znak duhovne ljepote' pojasnila je Jessica.

Penelope Cruz ima istetoviranu brojku 883 na gležnju. Njezina tetovaža obavijena je velom misterije jer ju je lijepa glumica napravila kada je bila u vezi s Tomom Cruiseom.

Mnogi smatraju kako je broj neki oblik tajne veze sa scijentologijom dok Penelope tvrdi da su 8 i 3 njezini sretni brojevi.

Charlize Theron i njezina majka imaju identične tetovaže šarene ribe koi na unutrašnjoj strani lijevog gležnja. Sitna japanska riba je znak za snagu i odlučnost zbog toga što može plivati uzvodno čak i kada se suoči s jakom strujom ili velikom preprekom. Charlize je znakom lotusa ukrasila desni gležanj.

Razotkrivanje: Slavne cure i tetovaže

Mlada pjevačica Rihanna je ukrasila tijelo s čak osam tetovaža: lubanjom na lijevom gležnju, glazbenim notama na desnom stopalu, zvijezdom na lijevoj ušnoj resici, simbolom horoskopskog znaka Ribe iza desnog uha, riječju ljubav na srednjem prstu, zvijezdicama na leđima te arpskim izrazom za slobodu i Boga također na leđima. Ipak, niti jedan od tih znakova nije ju uspio zaštiti od pogrešnog odabira kada su u pitanju muškarci.

Krunica oko gležnja koja krasi nogu Nicole Richie je postala jedna od najtraženijih tetovaža među mlađim djevojkama u Americi. Uz to Nicole se ukrasila tijarom, križom, baletnom papučicom, riječju 'djevica', zvijezdom padalicom, anđeoskim krilima i svojim imenom.

Nicole ima i nekoliko tamnih točkica na prstu, one su nastale slučajno kada joj je u salonu pao pištolj za tetoviranje iz ruku.

Eva Longoria Parker je također jedna u nizu glumica koja je tijelo označila podsjetnikom na svoju jaču polovicu. Sretan broj njezinog supruga Tonyja Parkera je devet (nine) pa je baš to ispisala na stražnjoj strani svog vrata.

Sienna Miller je samo jedna u nizu slavnih žena koje imaju tetovažu zvijezde na tijelu. Istim simbolom ukrasile su se i Katie Holmes, Lindsay Lohan, Kate Hudson, Rihanna i Victoria Beckham.

I dok mnoge zvijezde odabiru tetovaže koje mogu lako sakriti na premijerama na kojima nose elegantne haljine, seksepilna Scarlett Johansson je svoju stavila na vidljivo mjesto. Crtež koji prikazuje zalazak sunca iznad oceana, zvjezdano nebo i oblake pršti bojama, a nalazi se na unutrašnjosti njezine ruke.

Odnedavno gospođa, lijepa Gisele uspjela je sakriti malu zvijezdu na unutrašnjoj strani ručnog zgloba. Victorijin anđeo ne smije imati vidljive i velike tetovaže zbog čestog fotografiranja.

Glumica Drew Barrymore ukrasila je tijelo tetovažama prije četrnaestog rođendana. I dok su te tetovaže prilično sitne 2003. se odvažila i napravila veliki križ obavijen vinovom lozom na gležnju.

Christina Applegate tetovaže je smjestila na gležnjeve. Najdraža joj je ona na desnom gdje ima ispisanu riječ Agape, što na grčkom označava bezuvjetnu ljubav. Treća tetovaža skrivena je na donjem dijelu trbuha, a samo važne osobe u njezinom životu znaju što prikazuje...

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju