Budući da trenutno ne snima album, niti ne održava koncerte, Severina se odlučila opustiti i uživati ušopingu. Tako je posjetila novu trgovinu Diesel kojoj je ujedno i kuma, no na otvaranju u centru pažnje nisu bile traperice, već nešto sasvim drugo

Odjevena u crne uske traperice i jaknicu od umjetnog krzna s trendovskim print uzorkom, Severina je u hladnoj zagrebačkoj noći prisustvovala otvaranju nove trgovine Diesel.

Osim što je pokazala kako joj kratka frizura savršeno pristaje, pogotovo u retro stilu charlstona, pažnju nije privukla samo svojim izgledom već otvorenim pokazivanjem majčinskih osjećaja.

Plavokosa djevojčica bila je oduševljena poznatom pjevačicom, no jednako oduševljenje prema djevojčici pokazala je i Severina koja nije skrivala majčinske osjećaje.

To je primjetio i Tarik Filipović koji je Severini nedavno darovao roza opravicu za djevojčicu i rekao joj kako je vrijeme da se požuri sad kada je pronašla svog čovjeka!

Severina: Kćeri ću dati ime Koko

O njezinoj se trudući kao i o braku sa Slavkom Šajinovićem spekuliralo već nebrojeno puta, no za svaki od tih slučajava Severina je imala spreman odgovor. Jednom se najela grah, dok će do bračne luke doploviti sigurno, ali kada, ne zna se.

Severina: Teško je naći pravog muškarca

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju