Severina, koja će prošlu godinu pamtiti samo po dobrim stvarima 2009. odlučila je započeti još boljom, preseljenjem u Rijeku. Sa samo nekoliko kofera u koje je spakirala svoje stvari uselila se u stan Slavka Šejinovića


Pjevačica koju je riječki poduzetnik osvojio već prilikom prvog susreta odlučila je pojednostaviti život i preseliti u njegov grad, piše hrvatski tjednik.

Uz ljubav koja joj je zakucala na vrata, Severina je u protekloj godini uživala u putovanjima, objavila album 'Zdravo Marijo' i plesala do jutra na svojoj svadbi, no bez mladoženje.

Severina je naglasila kako ju za Rijeku vežu samo lijepe uspomene, od Karoline Riječke, preko Glembajevih, maneštre s bobićima i ljubavi.

Uz ljubav koja joj je zakucala na vrata, Severina je u protekloj godini uživala u putovanjima, objavila album 'Zdravo Marijo' koji joj je jedan od najdražih u životu i plesala do jutra na svojoj svadbi, no bez mladoženje.

To lijepu pjevačicu ne brine jer je u Slavku pronašla osobu koja zna zabiti čavao u zid. A sve se dogodilo jednog popodneva na Krku uz dobru ribu i more.

Severina: Teško je naći pravog muškarca

'Po kući nosim samo travešu i kap parfema!'

Severina je blagdane provela u Zagrebu, uz Slavka, veliku jelku i darove. Najdraži dar koji je otvorila je prekrasan crni korzet s čipkom, a otkrila je i kako bi voljela biti majka, no smatra kako je još premlada jer se vremena mjenjaju, a svijet napreduje.

Nakon naporne godine zadovoljna Severina uživa u slobodnom vremenu i sprema se na daleki put uz voljenu osobu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju