Zamamna Shakira uživa u trčanju, lošim filmovima i šopingu. Nije to ništa neobično, ali kolumbijska pjevačica u svojoj je kupovini pronašla i opravdanje kojim će se sigurno povesti mnoge šopingoholičarke

Svaka žena ima svoje opravdanje za torbu i par cipela više. Ili je prošlosezonska torba prevelika, ili je nekako premala, dok su cipele kupljene u prošloj sezonskoj obnovi već na svakoj drugoj ženi u gradu. No, pjevačica Shakira ima sasvim nova šoping opravdanja.

Kakav bi svijet bio bez kupovine? Ekonomija bi bila u totalnom kolapsu

'Volim uživati u stvarima u kojima guštaju i sve druge žene. Trčim u parku, ponekad gledam stvarno loše filmove i šopingiram. Prije sam osjećala krivicu zbog kupovine, ipak sam ja katolkinja, ali danas kada razmišljam o šopingu uviđam da njime ustvari spašavam svijet. Kakav bi on bio bez kupovine? Ekonomija bi bila u totalnom kolapsu' bez imalo krivnje otkrila je pjevačica.

Seksi Shakira dragog zavodi u kavezu

Zvijezda kolumbijskog porijekla negirala je optužbe da je okrenula leđa svojoj domovini.

Shakira: Sjajnu liniju dugujem čokoladi

'Takve su optužbe potpuno neistinite. Često idem u Kolumbiju. Odrasla sam s uvjerenjem da se u takvim zemljama ljudi rađaju i umiru siromašni. Svjedočila sam mnogim regrutiranjima djece u paravojsku i njihovim uključivanjem u kriminal s drogom. Danas pomažem svojoj zemlji na koji god način mogu' otkrila je pjevačica i humanitarka uključena u fond koji pomažu financiranje školovanja najsiromašnijoj djeci svijeta.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju