Atraktivna Sharon Stone provela je dan u igri sa svoja dva sina, Lairdom i Quinnom. Opuštena i s velikim osmijehom riješila se i cipela koje su joj samo smetale u trčkaranju za nestašnim mališanima

Glumica na kojoj godine nisu ostavile trag, bez obzira na česta pojavljivanja na raznim događanjima ipak najviše uživa u trenucima koje provodi sa sinovima.

Sinove Lairda i Quinna je odvela u park te zaključila kako joj cipele uopće nisu potrebne pa je u igri uživala bosa.

Sharon se u svibnju ove godine okitila titulom najseksepilnije single mame. Dokazala je kako je uz brojne obaveze i pretrpan raspored moguće izgledati odlično i u srednjim godinama. Za Sharon majčinstvo nije izgovor za zapušteni izgled, a zahvaljujući brizi o tijelu u kombinaciji s plastičnim operacijama i injekcijama botoxa izgleda odlično.
Možda je tajna dobrog izgleda što je sama, a najvažniji muškarci u njezinom životu su sinovi.

Slavne mame koje su posvojile djecu

Pedesetogodišnja glumica ima troje troje usvojene djece, Lairda Vonnea, Quinna Kellyja i Roana. Skrbništvo nad Roanom ima njezin bivši suprug Phil Bronstein. U sudskoj odluci stoji da je Stone podbacila u svojim obvezama prema djetetu, odnosno da se nije dovoljno brinula za njega, zbog čega joj je sud oduzeo skrbništvo.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju