Britanski top model Sophie Anderton je nedavno šokirala svijet izjavama o ljubavi prema kokainu, prostituiranjem za drogu te snimkom na kojoj se vidi kako konzumira taj bijeli prah. U razgovoru s Fani Stipković je priznala

Sophie koja danas ima 32. godine počela se baviti poslom modela s 14. Njezine prirodne obline i zdrav izgled tada nisu bili poželjni jer su se tražile izuzetno mršave cure, pa je Sophie ubrzo pomoć potražila u kokainu te oboljela od anoreksije.

Do 18. godine je bila ovisnica o kokainu, a za sebe tvrdi kako je rođena takva. 'To sam jednostavno imala u sebi. Vjerujem u to', rekla je Sophie u razgovoru s Fani Stipković.

Priznaje kako ju je od smrti spasila samo sreća, a otkrila je i kako je za njezin pad u ponor kriv nogometaš hrvatskog podrijetla Mark Bosnić u kojeg je bila zaljubljena.

Sophie Anderton: Ovisnica o kokainu pred bankrotom

Sophie Anderton: Liposukcija pred kamerom

'Tukao me i trošio moj novac na drogu. Dugovali smo velike svote dilerima, a on je bio ljut na cijeli svijet i iskaljivao to na meni', ispričala je Sophie.

Sophie je u jednom trenutku pala toliko nisko da se prostituirala za drogu. Tvrdi kako j eto bilo izrazito mračno razdoblje u njezinom životu početkom 2004. te o tome ne želi pričati.

'Činila sam sve da preživim jer sam bila ovisna', rekla je.

Sophie je provela tri godine na odvikavanju, no nakon povratka je posrnula ponovno. Liječi se ponovno i priznaje d aje ovisnica koja radi greške i pokušava izaći na pravi put.

Nedavno je objavljena i snimka na kojoj se vidi kako konzumira drogu, za koju Sophie tvrdi kako joj je podmetnuta.

'Staviti drogu pred ovisnika mogu samo zli ljudi', objašnjava svoj postupak te dodaje kako je ovisnik i kako je pogriješila te povukla tri lajne.

Isto se dogodilo i njezinoj kolegici Kate Moss, no izgleda kako su oba modela uvjerena da im je netko smjestio. O tome međusobno ne razgovaraju, a Sophie smatra kako su obje vrlo čvrste osobe.

'Priznale smo svoje pogreške i nastavljamo dalje', rekla je Sophie i dodala kako je na drogu do sada potrošila oko 250 tisuća funti.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju