Katie Holmes se nakon povratka iz Japana gdje je blistala na premijeri suprugova filma, vratila svakodnevici. Iskoristila je toplo vrijeme kako bi prošetala sa Suri i usput pokazala vitke noge. Ipak, puno bolje joj pristaje glamurozni look s premijera

Katie Holmes najozbiljnije shvaća svoju ulogu majke, bez obzira na poslovne obaveze briga o Suri je na prvom mjestu. Djevojčica koja je svakim danom sve veća još uvijek ne pokazuje veliki interes za hodanjem, vrijeme radije provodi u maminom naručju. Za razliku od velikih osmijeha kojima je znala počastiti paparazze Suri je u posljednje vrijeme stalno namrgođena. Izgleda kako je trogodišnjoj djevojčici već prisjeo epitet najslađeg djeteta u Hollywoodu.

Suri je u posljednje vrijeme stalno namrgođena, a paparazzi već dugo nisu uhvatili njezin osmijeh.

Mlada glumica Katie koja je tek nedavno završila detoksikacijsku dijetu izgleda nešto bolje, a razlog tome je povratak normalnom životu. Ipak, njezin suprug Tom Cruise pobrinuo se da ne zaboravi kako je scijentologija svakodnevno prisutna u njihovim životima.

Novi, svježi look gospođe Cruise!

Zbog scijentološke dijete Katie je premršava

U pauzi između snimanja i brige oko djeteta Katie mora zapisivati sve svoje propuste i loše stvari koje je učinila tijekom dana. Popis naravno kontrolira Tom i to na kraju svakog tjedna.

Uz ovakav životni tempo preostaje joj malo vremena za brigu o sebi. Ipak puno joj bolje pristaje glamurozni look s premijera od ovog dnevnog looka kućanice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju