Protekla dodjela Oscara protekla je bez Katie Holmes koja se nalazi u New Yorku gdje snima novi film. I kako se čini, Katie još uvijek provodi scijentološku dijetu poznatiju kao Purification Rundown. Rezultati dijete? Blijeda, mršava i iscrpljena Katie.

Katie Holmes izazvala je novi val zabrinutosti nakon što su mediji objavili kako glumica provodi dijetu ekstremne vrste nazvanu Purification Rundown.

O ekstremnoj dijeti Purification Rundown vrlo se malo zna. Nije riječ o klasičnom detoksikacijskom programu, već o drastičnoj scijentološkoj dijeti koja podrazumijeva potpuno pročišćavanje organizma na vrlo ekstremnim osnovama

Uz potporu njeznog supruga Toma Cruisea, taj detox režim očito je vrlo djelotvoran, no rezultati nisu nimali oku ugodni, a čini se ni blagotvorni po zdravlje. Katie je doista mršavija, no djeluje iscrpljeno, blijedo, bez energije i pothranjeno.

Iz tih je razloga Katie i izostala s Armanijevog paryja u New Yorku, revije Fashion Weeka, a nije se pojavila ni na partyju Vanity Faira koji se održavao poslije dodjele Oscara.

VIDEO: Katie Holmes otkrila tajnu formulu za mršavljenje

Kako svjedoče osobe iz njezine bliske okoline Katie je poprilično iscrpljena, a vrlo malo pažnje pridaje svom stylingu, odjeći i izgledu općenito.

O ekstremnoj dijeti Purification Rundown vrlo se malo zna. Nije riječ o klasičnom detoksikacijskom programu, već o drastičnoj scijentološkoj dijeti koja podrazumijeva potpuno pročišćavanje organizma, strog prehrambeni program, te napitke koji pomažu brzom sagorijevanju kalorija.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju