Suri Cruise na oduševljene mnogih napokon je skinula potpetice i obula prikladne čizmice. No, i ta je promjena bila modno promišljena i usklađena s ostalim modnim dodacima

Jesu li gotovo zimske vremenske prilike u New Yorku ili popikavanje malene Suri bili razlog zbog kojih je Katie Holmes napokon odlučila skinuti potpetice svojoj djevojčici nije poznato, ali je itekako pozdravljeno s odobravanjem.

Osim što su se oglasili mnogobrojni pedijatri upozoravajući na štetu koju neprimjerena obuća može nanijeti kralježnici i stopalima u toj dobi, takve su se cipelice počele nuditi u trgovinama širom svijeta.

Nije zabilježen podatak o interesu za takvu dječju obuću, no skidanjem sa Surinih stopala, malim princezama više sigurno neće biti zanimljiva.

Tako je Suri za šoping New Yorkom svoju plavu haljinicu s tilom upotpunila zelenim čizmicama s motivom vila koje su na prstima imale aplikaciju vilinskih krila. Modno osviještena djevojčica izabrala je i ruksak istog motiva i boje.

'Odrasla' Suri Cruise u potpeticama

Suri je 2008. izabrana za najutjecajnije dijete, a s nepune dvije godine snimila je svoju prvu reklamnu kampanju

Trogodišnja Suri 2008. godine izabrana je za najutjecajnije dijete, a s nepune dvije godine snimila je svoju prvu reklamnu kampanju za GAP.

Budući da se njezin izbor odjeće već sada prati pomnije od modnih odluka glumačkih i glazbenih zvijezda, ne možemo niti zamisliti kakav će modni vrtlog izazvati za koje desetljeće kada će stvarati trendove i oblikovati stilove.

Suri Cruise - mala modna ikona

Ili će se pak do svoje pete godine izgustirati u najskupljim modnim imenima i postati obična i slatka djevojčica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju