Dan zaljubljenih je pravi trenutak da pokažete svom muškarcu kako je on divna osoba koja u potpunosti ispunjava sve vaše snove. Čvrsto ga zagrlite jer mnoge dame bi bile sretne da pored sebe imaju takvu osobu umjesto egoističnog no karizmatičnog muškarca kojem ne mogu odoljeti iako su svjesne njegovih mana


Što je to u muškarcima što im daje pravo da u potpunosti zavladaju ženinim životom i zašto u toliko slučejeva njihov život stavljaju ispred svog?

Svaka žena zna da su problematični muškarci oni zbog kojih trpe glavobolje, provode sate plačući pred ogledalom i izbjegavaju prijateljice, no ipak im ne mogu odoljeti. Što je to što ih čini privlačnima i neodoljivim ženskom rodu?

Odgovor na to pitanje pokušala je dati Marian Keyes koja u knjizi 'Taj divni muškarac' kroz priče četiri potpuno različite žene progovara o karizmatičnom političaru koji preokreće njihove živote. Ženska priča s elementima komedije i trilera koji može prouzrokovati samo nesretna ljubav započinje onog dana kada čuju da se Paddy de Courcy ženi.

Za četiri žene vijest o vjenčanju karizmatičnog političara bila je posebno značajna. Stilistica Lola itekako se ima razloga interesirati o njegovom vjenčanju, jer iako je ona njegova djevojka, definitivno nije i buduća nesvjesta.

Novinarka Grace pak želi čuti pravu priču iza de Courcyjevskih zaruka i sigurna je da je Lola ključna osoba koja bi joj u tome mogla pomoći. Graceina sestra Marnie mogla bi imati odgovor na to pitanje, ali i ona se bori sa svojim duhovima iz prošlosti. Čak niti uz obožavanog muža i dvije kćerke ne može se osloboditi sjećanja na svoju prvu ljubav:

Paddyja de Courcyja. A njegova buduća supruga Alicia odlučna je u namjeri da bude savršena političareva supruga. No, poznaje li ona pravog de Courcyja?

Što je to u muškarcima što im daje pravo da u potpunosti zavladaju ženinim životom i zašto u toliko slučejeva njihov život stavljaju ispred svog otkrijte iza korica najnovijeg romana spisateljice Marian Keyes i predajte se ‘Tom divnom muškarcu’.

Zadovoljna i biblioteka ČitaOna poklanjau dvije knjige 'Taj divni muškarac' Ivani Marinac i Suzani Magdić. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju