Najvljeno Severinino vjenčanje pokrenulo je šuškanja o dizajneru njene vjenčanice. Kao najčešće spominjano ime ističe se srpski dizajner Zvonko Marković

Poznati srpski dizajner Zvonko Marković omiljen je među estradnim zvijezdama. Na osvajanje modne scene Balkana krenuo je kao student fakulteta Primjenjenih umjetnosti. Vrlo brzo počeo je surađivati s vrhom modne klijentele.

'Uvijek volim istaknuti ženske atribute kao što su grudi, struk i bokovi te sakriti eventualne nepravilnosti' rekao je dizajner.

Njegove kreacije u pravilu nisu konzervativne. Otkrivaju dovoljno da rasplamsaju maštu promatrača. Za nastupe često odijeva srpske folk zvijezde Cecu i Brenu te našu Severinu.

Kako se sve češće šuška o Severininoj trudnoći te vjenčanju krajem godine, počela su i nagađanja o kreatoru njene vjenčanice

'Severina ima vrlo atraktivne modele. Ona ima savršenu figuru koju voli i pokazati. U mojim se kreacijama udobno osjeća, jer joj dozvoljavaju da se na sceni nesputano kreće' dodaje Marković.

Kako se sve češće šuška o Severininoj trudnoći te vjenčanju krajem godine, počela su i nagađanja o kreatoru njene vjenčanice. Ime koje se najčešće spominje upravo je Zvonko Marković.

'Bila je jedna prelijepa bijela haljina za koju je Severina rekla da je neće iskoristiti za nastup, već će je čuvati za vjenčanje. To je nekako došlo do novinara i tako je krenula ta priča o vjenčanici' priznao je dizajner koji smatra da bi Seve kao prava diva trebala presvući nekoliko vjenčanica.

'Ja je vidim u nekoj haljini od svilenog prozirnog muslina koji bi u više slojeva padao preko njenog tijela. Stilski bi podsjećala na stari holivudski glamur kojeg je njegovala Rita Hayworth.

Više u InMagazinu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju