Jednim klikom provjerite nalazi li se vaše ime na popisu sretnih dobitnika te stižu li darovi na vašu adresu

Zadovoljna i Algoritam vas vode na putovanje kroz korice knjige koju nećete ispuštati iz ruku. Saznajte sve o ljubavi i pohlepi umotanoj u romantiku. Roman 'Staklene knjige kradljivaca snova' osim šro će dati sasvim novi prikaz viktorijanskog Londoan, očarat će vas svojom napetošću i romantičnom pričom. Zadovoljna i Algoritam daruju dvije knjige Mirni Perec i Petri Violić.

Zadovoljna i Clarins masažu u centru grada daruju Heidi Aafjes-Bilić. Ukoliko vam odlazak u spa centar ili na masažu predstavlja preveliku gnjavažu, pridružite se novom trendu odlaska u spa kabine u parfumerijama.

Uživajte na masaži u centru grada

Zadovoljna daruje Mariji Magašar Vojvodić iz Kašine i Božici Erdeljac iz Karlovca pregače iz velikog filmskog hita 'Julie&Julia' koji možete pogledati u kinima.

Sudjelujte u filmskoj kulinarskoj čaroliji

Studio za nokte Nina i Zadovoljna nagradili su Natašu Hison tretmanom koji će je opustiti, a stručne ruke osoblja će se pobrinuti za odličan izgled njezinih ruku i noktiju.

Zadovoljna vas vodi u kino, dobitnici ulaznica za film 'Čuvarica moje sestre' koje poklanja Blitz su Andrea Šimek, Višnja Štimac, Petra Vorih, Jasna Bakran i Nataša Tomić.

Knjigu 'Čuvarica sestre svoje' u izdanju Algoritma prema kojoj je nastao film dobila je Vesna Benotić.

Dobitnice chic-lit hita 'Nešto posuđeno' su Melisa Delalić iz Siska, Milanka Čuček iz Huma na Sutli i Melita Martini iz Zagreba.

Dobitnici školske opreme

Dobitnik školske torbe Ben 10 je Vladimir Žužić iz Gline, a olovke i drugi pribor će u pernicu s Winx vilama slagati Svjetlana Barkučić iz Osijeka.

Nagrade stižu na kućnu adresu dobitnika!

Igrajte se snama i dalje te uživajte u darovima koje vam poklanjaju Zadovoljna i one2play.

Dobitnici nagrada iz filma 'Moja Grčka avantura'

Majice koja vam poklanjaju zadovoljna i Blitz film dobile su Marina Rakijar, Adriana Serdar, Rafaela Ostojić, Ana Tucak, Hana Kralj, Ivana Solin, Sandra Županić, Maja Glavač, Nives Čanjevac i Marina Umićević.

Pročitajte i ovo:

Pomažemo vam u opremanju školarca za najvažniji dan!

Žensko nezadovoljstvo, zavodnik i jedna avantura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju