Za besprijekorno uređena voditeljska lica Nove TV zaslužne su spretne ruke poznatih vizažista. Lice bez podočnjaka, savršeno ocrtane usne i prirodan izgled je ono što lijepe voditeljice traže, a Tomo Vrban i saša Joković ispunjavaju!

Poznati hrvatski vizažisti Tomo Vrban i Saša Joković već se neko vrijeme brinu se za izgled voditeljskih lica Nove TV. Složili su se kako jačinu i izgled televizijske šminke prilagođavaju emisijama u kojima voditelji rade.

'Najvažnije je prati cijeli koncept informativnog ili showbizz programa i u skladu s time odabrati make-up za voditelje.', otkrio je Tomo Vrban.

Vizažisti su se pohvalili kako se voditeljice rado prepuštaju njihovim rukama i kako su uvijek zadovoljne rezultatom njihova rada.

Voditeljica Dnevnika Nove TV i magazina Provjereno, Ivana Paradžiković svakodnevno se prepušta spretnim rukama vizažista koji su osmislil njezin make-up i prilagodili ga konceptu informativnog programa. 'Zamislite da vas svaki dan netko maže kistovima i masira vam glavu, to je kao da ste svaki dan u wellnessu, san svake žene.', rekla je Ivana.

Tomo i Saša pažljivo odabranom šminkom dodatno naglašavaju njihovu ljepotu.

 

Gledatelji informativnog programa moraju obratiti pozornost na ono što voditeljica govori, a ne kako ona izgleda.

'Voditeljica informativnog programa mora biti centar, sve se vrti oko nje, ona ima takozvani dosadan make-up jer uz to što mora lijepo izgledati važnije je da ljudi slušaju ono što ima za reći.', pojasnio je Tomo Vrban.

Najbolja je ona šminka koja se ne primijeti već samo pojačava lijepe crte lica, a to se najbolje postiže kombinacijom prirodnih i zemljanih tonova sjenila.

Šminkajte se! Imat ćete više samopouzdanja

Pet godina mlađi u pet minuta

'Težimo toplim nijansama, sve nijanse na očima su bež, čokoladne i roza.', dodao je Saša Joković i time otkrio kako prilikom nanošenja šminke nije potrebno nanositi tamne nijanse. Prirodnu ljepotu će najbolje naglasiti nježni tonovi. 

Mia Kovačić, voditeljica inMagazina je objasnila kako joj je lagana šminka puno draža jer poslije posla može otići u grad, dok šminka koja se koristi za glamuroznije prigode nije prihvatljiva za dnevne izlaske.

 Više u inMagazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju