Pivski trbuščići, podbradak, podrigivanje, češkanje u društvu žene više ne toleriraju. Metroseksualcima šalju jasnu poruku da svojom feminiziranom stranom obrišu preplanulu put. Žene uzvraćaju udarac, idealan muškarac kombinacija je Jamesa Bonda i gospodina Darcyja.

Žene ne žele svoje kopije, ne žele da im voljeni fura omiljenu torbu iz ormara niti da isprobava njene gaćice po kući, one su zabrinute i ganute do koje je mjere otišlo muško pleme.

Muškarci bi se trebali prestati vucarati naokolo i izgubiti pivske trbuščiće … i da dobro bi došlo da su malo viši, da pomalo nalikuju Daniel Craigu. Žene uzvraćaju udarac i napokon nakon višestoljetnih ideja o slici idealne žene koju su stvorili muškarci, šalju poruku kakav treba biti savršeni frajer.

94 posto Britanki u svojim kasnim tridesetima na prvo mjesto liste najomraženijih muškaraca stavilo je Liama Gallaghera, čiji pognuti hod i zmazani izgled ne bi poželjele ni u snu.

Traži se uspravan, visoki muškarac koji odašilje dozu nježnosti, samopouzdanja.

Uske traperice također su postale nepodnošljive kao i šalovi oko vrata i torbe oko ramena.Žene ne žele svoje kopije, ne žele da im voljeni fura omiljenu torbu iz ormara niti da isprobava njene gaćice po kući, one su zabrinute i ganute do koje je mjere otišlo muško pleme.

Retroseksualci: Je li 2009. godina pravih muškaraca

S druge pak strane nisu odobreni pivski trbuh, podbradak, podrigivanje u društvu niti češkanje. Najnoviji su ovo rezultati ankete provedene u Velikoj Britaniji prema kojoj je jasno poslana poruka muškarcima.

Idealan frajer postoji i nitko žene ne može uvjeriti u suprotno, komercijalizaciju ušminkanih tipova one ne žele kao ni preglumljene macho tipove koji više vole sebe od ženskog tijela.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju