Životni prostor opremljen vrhunskim namješatj pruža ambijent u kojem provodimo najljepše trenutke. Program Miotto namještaja nudi vrhunske sjedeće garniture, jedinstveni namještaj za dnevne prostore i blagovaonice te spavaće sobe

 

U programu Miotto pronaći ćete vrhunske sjedeće garniture, jedinstveni namještaj za dnevne prostore i blagovaonice te spavaće sobe. Za završni, a vrlo često i ključni dojam prostora Miotto nudi i accessoare, poput posebno dizajniranih vaza te unikatnih umjetničkih slika. Sve to uz idealan omjer cijene i kvalitete te brze rokove isporuke.

Namještaj iz programa Miotto odiše otmjenošću te već na prvi pogled stvara dojam bezvremenske ljepote i perfekcionizma.

Asortiman objedinjuje veliki raspon materijala, tkanina, sastava i dizajna, u svakom aspektu suvremenih, ali istovremeno i vrlo udobnih i privlačnih. Kroz samo ime Miotto odjekuje duh vodećeg svjetskog dizajna, visoke kvalitete i profinjenosti. Prekrasni oblici određuju prostor i odražavaju osobni stil koji će uz namještaj iz programa Miotto biti sofisticiran, skladan i profinjen. Odaberite, stoga, dizajn koji će odražavati vašu individualnu sklonost ka lijepom i unesite dašak luksuza u vlastiti dom.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju