Današnji dan nosi titulu najoptimističnijeg dana u godini. Onima koji kreću na produženi vikend zasigurno je, no za one koji ne vjeruju u ovaj podatak postoji i formula!

Britanski psiholog je osmislio formulu po kojoj je izračunao najsretniji datum u ovoj godini, a to je današnji petak, 19. lipnja.

Psiholog dr. Cliff Carnall formulu temelji na prijateljstvu, vremenu i praznicima te tvrdi kako ćemo se od svih dana u godini baš danas osjećati izuzetno zadovoljni i sretni.

Veselje zbog vikenda koji je pred nama i kojeg ćemo provesti u društvu prijatelja i obitelji danas je na vrhuncu. Jedan od razloga odličnog raspoloženja je i taj što nam se bliži najdulji dan u godini, a kada iskoristimo produžene vikende i slobodne dane veselje neće prestati jer su pred nama godišnji odmori.

Obračun sa stresom je u utorak u 12!

Optimizam je na vrhuncu, a ukoliko do sada niste pronašli snage za osmijeh podsjetit ćemo vas da su najbolje stvari u životu ionako besplatne pa zaboravite na krizu i recesiju i prisjetite se koliko ste sretni jer imate prijatelje i obitelj!

Ukoliko ne ide drugačije upotrijebite kompliciranu formulu dr. Carnalla koja glasi ovako: O+(NxS)+Cpm/t+He.

O znači boravak na otvorenom, N označava prirodu, a S je simbol za društvene veze. Sjećanja na vrijeme iz djetinjstva kriju se iza oznake Cpm, temperatura je T, a uzbuđenje oko godišnjeg odmora je označeno s He.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju