Victoria Beckham je uvela novi modni trend, počela je nositi dvije torbe. Kaže se da sve što je ženi potrebno stane u torbu, no ako nije tako, rješenje je uzeti dvije. Modno osviještena Vicky odabrala je torbe koje odgovaraju njezinoj odjeći

Žena koju mnogi nazivaju britanskom ikonom stila uvijek je savršeno dotjerana. Tragove neispavanosti, ukoliko ih ima, vješto skriva omiljenim modnim dodatkom, velikim sunčanim naočalama, a bez vrtoglavih potpetica ne izlazi u javnost.

Uz velike naočale i vrtoglave potpetice i dvije torbe bi mogle postati Victorijin zaštitni znak.

No, izgleda kako je Vicky na dobrom putu da postavi novi modni trend. Paprazzi su je uhvatili na aerodromu savršeno dotjeranu, u visokim potpeticama s potpisom Loubotin, sunčanim naočalama i s dvije torbe.

Crna Hermesova torba izgleda nije bila dovoljna za sve njezine stvari pa je Victoria ostatak spremila u bijelu.

Crna i bijela torba savršeno odgovaraju crnom baloneru posutom sitnim bijelim točkicama, a i cipele su, naravno, crne.

Jedna od Victorijinih novogodišnjih odluka je bila i ta da će u 2009. kupovati manje cipela, no sudeći po viđenom baš je se i ne pridržava.

Nogometaševa supruga obožava modu, a i sama je vlasnica linije dVb čije modele često nosi. Posljednju kolekciju haljina pohvalili su modni kritičari koji su naglasili kako su Victorijini modeli savršeno skrojeni za ženu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju