Victoria Beckham je prošli mjesec otišla pod nož kako bi smanjila grudi jer joj je dojadio izgled nogometaševe žene. Informacija je i službeno potvrđena. Silikonske grudi je smanjila s veličine 34D na nešto manje napuhane 34B

Posao je obavio kirurg u Los Angelesu kojeg je zbog operacije grudi Victoria posjetila već treći put, no umjesto umetanjem doktor se ovaj put bavio vađenjem silikonskih implantanata.

Nakon operacije Victoria je otišla na oporavak u Francusku u pratnji supruga Davida i trojice sinova, Brooklyna, Romea i Cruza.

Bivša pjevačica i dizajnerica odjeće Victoria je već neko vrijeme željela ukloniti implantante jer su oni dio njezinog nekadašnjeg izgleda s kojim danas nema više nikakve veze.

Duga kosa, lažni preplanuli ten i velike grudi su glavne karakteristike sponzoruša koje se žele udati za nogometaše, a Victoria se tako ne želi osjećati, niti izgledati.

'Zadovoljna je zahvatom, a sada uživa u Francuskoj jer joj je zaista potreban odmor', rekao je izvor blizak obitelji.

Victoriji je ovo treća operacija koju je napravila na grudima. 1991. povećala je prirodne grudi s veličine 34A na 34D u jednoj klinici u Londonu, zatim je 2001. skočila na veličinu 34DD makar je u javnosti to odbijala priznati, a u razgovoru za BBC je 2003. rekla kako je on a'potpuno prirodna'.

Odlazak pod nož treći puta je posljednji zahvat kojim se Posh planira pretvoriti u ozbiljnu dizajnericu kojoj velike okrugle grudi jednostavno ne pristaju.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju