Otkako postoji pojam supermodel, postoji i fatalna privlačnost između vrhunskih plaćenih manekenki i razuzdanih rock zvijezda. I dok je Bar Refaeli u zagrljaju Stevena Tylera samo za potrebe spota, njezine kolegice i u stvarnom životu ljube rokere

Izraelska manekenka Bar Refaeli nije dugo patila za Leonardom Di Capriom. Dobro raspoložena Bar osim što snima kampanje i reklame punom parom, pojavila se i u novom reklamnom spotu za Victoriu Secret zajedno s članovima grupe Aerosmitha, točnije u zagrljaju Stevena Tylera.

Jerry Hall i Iman ljubile su Micka Jaggera i Davida Bowiea, no i današnji supermodeli ljube rokere. Nakon Petea Dohertyja, Kate Moss se zaručila s frontmenom Killsa, a Petra Nemcova ljubila je Jamesa Blunta.

No, i njezine kolegice, anđeli Victorie Secret učinile su isto.

Očito je dakle kako postoji snažna povezanost između lijepih i odlično plaćenih modela s rock zvijezdama.

Bar Refaeli, Marissa Miller i još nekoliko Victorijinih anđela uživale su u društvu Kenyja Westa, Kennyja Chesneya i grupe panic At The Disco. Spot je snimljen za potrebe reklamiranja najseksepilnijeg donjeg rublja na svijetu, onog s potpisom Victoria Secret.

Supermodeli i rock zvijezde

Christy Brinkley hodala je s Billyjem Joelom, Paulina Porzikova zavela je Rica Ocaseka. Veza Stephanie Seymour i Axla Rosea trajala je dovoljno dugo da se iz nje izrode neki od najljepših video spotova.

Rachel Hunter i Rod Stewart imali su 'on & off' vezu koja je potrajala nekoliko godina.

Mick Jagger i Jerry Hall, najveći i najpoznatiji par ikada u povijesti veza supermodela i rokera ili su to možda David Bowie i Iman?

No, današnje djevojke također vole glazbenike poput Petre Nemcove koja ljubi Jamesa Blunta ili Kate Moss koja je ludovala za problematičnim Peteom Dohertyjem, a danas je njezin dečko frontmen Killsa Jamie Hince. Tu je i mnogo stabilnija veza odnosno brak između Heidi Klum i Seala.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju