Ukoliko uređujte dom ili ga jednostavno želite malo preurediti Alma savjetuje kako to učiniti sa stilom i smislom, a da pritom i vodite računa što vam po vašem horoskopskom znaku pristaje.

Prilikom uređenja doma ili osvježavanja prostora manjim detaljima slobodno zavirite u horoskop i provjerite što odgovara vašem znaku. Malo praznovjerja uvijek dobro dođe, a ukoliko na vjerujete u ono što vam je zapisano u zvijezdama možda vam se pokoji komad koji odgovara vašem znaku ipak svidi.

Ribe se najbolje opuštaju u zelenim sobama, dok je za njih najbolja plava krevetnina ukrašena malim jastučićima od baršuna.

Ovnovi vole udobnu odjeću pa će takvi biti i prilikom uređenja doma. Njihova boja je crvena jer je njihov planet crveni Mars, a svoju će strastvenost ublažiti s crnom ili nebesko plavom.

Bikovi kao pravi zemljani znak vole boje u tim tonovima poput zelene, tirkizne, smeđe i boje breskve ili lososa te sve nijanse ružičaste. Bikovi su veliki ljubitelji tradicije, dok Blizanci vole praktične linije mekanih materijala. Boje koje pristaju blizancima su siva, zelena i boja srebra.

Rakovi se najbolje opuštaju u crno-bijelim kombinacijama i s puno detalja kojima će dodatno uljepšati svoj dom. Obiteljski portreti ili antikne stvarčice naći se u domu Rakova koji su poznati po tome da vole tradiciju.

Strastveni i neustrašivi Lavovi vole visku modu i uživaju u luksuznim materijalima poput kože i krzna, a najdraže su im jake i upadljive boje poput zlatne, narančaste i žute koje naglašavaju snagu i toplinu.

Praktične i jednostavne Djevice vole uredan dom s besprijekorno složenim detaljima te prirodne i funkcionalne ukrase.

Vage vole sve što je lijepo, ovisnice su o bojama pa će tako i njihov dom sadržavati velik spektar boja.

Senzualni i provokativni Škorpioni svoj će dom urediti u tamnim tonovima i bez pretjerivanja s ukrasnim detaljima.

Horoskop kao tajno oružje Simone i Aleksandre Grdić

Što horoskop zna o vašem stilu?

Strijelci su istinske dive koje će od svog doma napraviti pravu malu pozornicu. Zabavan i nemiran duh se vidi i u njihovom uređenju doma za koji koriste šarenilo u velikom prostoru kojeg obožavaju.

Jarčevi vole tradiciju, vole luksuz i u njihovom domu susret ćete se samo s tamnim nijansama pokućstva i ukrasa.

Vodenjaci vole mekane, udobne materijale najčešće u tirkiznoj, plavoj i ljubičastoj koje kombiniraju s različitim stilovima pazeći pritom da sve bude funkcionalno.

Više u inMagazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju